Tamirhane TV

IQOS Elektronik Sigara Arıza ve Tamiri

IQOS  elektronik sigara sorunları ve tamiri hakkında yardım almak için sitemizi takip edebilirsiniz. IQOS arızaları ve sorunları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Her elektronik sigara gibi iqos cihazındada arızalar olabilmektedir. En çok rastlanan iqos arızaları heater ısıtıcı kırılması ve kırmızı ışık hatasıdır. Sigaranızın bıçağı kırılırsa iqos heater bıçağının yenilenmesi gerekir.

Kırmızı ışık hatası ile karşılaşıldığında iQos sigara resetlenir. Resetlenmesine rağmen iQos cihazı kırmızı ışık hatası vermeye devam ediyorsa tamir edilmesi gerekmektedir. Sürücü entegresi yanabilir ve en önemlisi iQos cihazın bataryası bozulmuş olabilir. Bu durumda yeni entegre ve iQos batarya takılması gerekir.

Şarjı az giden iqos cihazının bataryası değişmesi gerekir. Bir diğer durumda cihazda aşırı akım çeken bozuk malzeme olabilir. Buda cihazın dışarıdan ısınmasıyla farkedilebilir.

Resimde iqos cihazının kırılan heater ısıtıcı başlığını görebilirsiniz. Seramik iQos ısıtıcı kafa darbelere dayanıksızdır ve temizlerken dikkat edilmesi gerekir.

Isıtıcı kırıldığında kırmızı ışık arızası verir ve cihaz çalışmaz.

IQos elektronik sigara arıza ve tamiri hakkında yardıma ihtiyacınız varsa yorum atarak veya tamirci@tamirhane.tv mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.